Aanbieding!

3-delige Foam Roller set

21,95 incl. BTW

  • Gratis verzending in Nederland

  • 100 Dagen bedenktijd

  • Vóór 23:59 besteld, volgende werkdag in huis (NL) / Levertijd België 48 uur

  • Elke dag bereikbaar voor support

Beschrijving

Foam rollen is sinds enkele jaren een populaire herstelmethode en wordt onder andere gebruikt om spierpijn te verminderen, flexibiliteit te verhogen, de spieren op te warmen en kan mogelijk zelfs helpen bij het losmaken van triggerpoints. Foam rollen staat ook bekend als Self-Myofascial Release, een alternatieve therapie die pijn en inflexibiliteit van skeletspieren behandelt door ze te ontspannen en bloedcirculatie te verbeteren.

De Foam Roller Set bevat de volgende onderdelen

Foam Roller – Een stevige foam roller van hard schuim. Door de noppen wordt er meer druk geplaatst op het spierweefsel en dat maakt de foam roller perfect om te gebruiken op de beenspieren, billen en zelfs bovenrug.
Massage Roller – De oranje roller is wat kleiner dan de foam roller en is ook gemaakt van zachter schuim. Dit maakt de massage roller geschikt voor meer kwetsbare weefsels zoals de onderrug die je liever niet met een extreem harde roller behandelt.
Massage Stick – Tot slot bevat de set een massage stick die je in staat stelt om snel en eenvoudig een massage uit te voeren. Denk hierbij aan het rollen van je quadriceps, kuiten of schouders (wanneer je hulp hebt van iemand anders).

De combinatie van deze 3 onderdelen biedt alles wat je nodig hebt voor effectieve Self-Myofascial Release. De wisselende hardheid en diameter van de onderdelen laten je nauwkeurig en doelgericht de massages uitvoeren.

Verbeter je herstel én je training! 

Afmetingen

Foam Roller – 45cm (lengte) x 14 cm (diameter)
Massage Roller – 45cm (lengte) x 10cm (diameter)
Massage Stick – 45cm (lengte) x 4cm (diameter)

Totaalgewicht – 1500 gram

Je schuift de 3 onderdelen makkelijk in elkaar zodat het totale pakket niet groter is dan het formaat van de foam roller. Dit maakt het makkelijk om de hele set mee te nemen en je altijd alles bij de hand hebt!

Notice: Undefined index: callback in /home/jtsupply/domains/jtsupply.nl/public_html/wp-content/themes/jt/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 59 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/jtsupply/domains/jtsupply.nl/public_html/wp-content/themes/jt/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 59

Dit vind je misschien ook leuk