Order bij JT Supply Speciale aanbieding Order Bevestiging

Wacht {{customer_first_name}}! We hebben nog een gave aanbieding voor jou!

Je kunt nu nog dit item toevoegen aan je huidige bestelling. Alleen in dit scherm krijg je 10% korting! We versturen deze artikelen mee met je bestelling.

Schiet als een speer door je work-out met de JT Sportsokken. De dikke badstofzool van de sok voelt lekker zacht aan en geeft je extra comfort bij je sportieve activiteit. De zool van de sportsok is speciaal ontwikkeld en zorgt ervoor dat je niet gaat glijden in de sportschoenen. De sportsokken zijn ook comfortabel tijdens je work-out in de woonkamer.

De sportsokken zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, maten én ook in multipacks*.

Vragen?

Mocht je vragen hebben, die kan je gerust stellen via onze contactpagina. Wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug om je helpen. Mocht je nog meer van JT willen zien? Onze artikelen komen regelmatig voorbij op onze Instagram en Facebook pagina’s. Houd ook onze stories in de gaten.

Specificaties

Materiaal:      90% Nylon    10% Spandex
Niet warmer wassen dan 40 graden

Twijfel je over je maat? Wij raden dan aan een maat groter te bestellen dan je normaal gewend bent. De artikelen kunnen kleiner uitvallen.

*let op: vanaf een multipack – 5 paar betaal je géén verzendkosten

Reageer snel! Maak gebruik van deze exclusieve aanbieding voordat de tijd verstreken is. De aanbieding is nergens anders op de website te vinden.
Aanbieding verloopt in